Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Vad är Science Week?

Science Week är ett event som spanar in i framtidens hållbara värld. Det handlar om morgondagens innovation, digitalisering, forskning och utveckling.

2023 anordnas Science Week den 1-3 februari.

Hur kan jag delta?

Science Week sker både fysiskt på plats på Södertälje Science Park och sänds digitalt på scienceweek.se och di.se och är kostnadsfritt. Alla programpunkter är öppna för alla, antingen digitalt eller på plats i Södertälje.

För att se de digitala programpunkterna, klicka här.

Kostar det något?

Nej, det är helt kostnadsfritt.

Behöver jag anmäla mig?

Ja. Genom att registrera ett konto kommer du kunna registrera dig för de programpunkter du vill se. Programmet lanseras i slutet av november.

Hur lägger jag till Science Week i min kalender?

Du kan lägga till programpunkter i din kalender. Genom att skapa ett konto kan du välja vilka programpunkter du vill gå på och bygga din egen agenda.

Kan jag titta på Science Week i efterhand?

Ja, det kan du! Du kommer att kunna titta på de programpunkter som sänds digitalt i efterhand.

Vad är syftet med Science Week?

Syftet med Science Week är att skapa intresse, kunskap och engagemang kring hållbarhet. Vi visar en mångfald av aktiviteter, samarbeten och konkreta exempel på både av vad som görs idag och vad som kan göras i framtiden.

Vilka medverkar på Science Week?

Flera olika aktörer inom näringsliv, högskola och samhälle. Det kan vara forskare, entreprenörer, konstnärer eller samhällsaktörer som ger inspel för en hållbar värld. Vi tar avstamp i Södertälje men exemplen och lösningarna är generella och applicerbara överallt.

Vem arrangerar Science Week?

Science Week arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med KTH, Scania, AstraZeneca, Södertälje kommun och ett 40-tal medarrangörer.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Klas Mattsson

Kommunikation och teknisk support

073-314 70 49

Skicka e-post
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-right