Frågor & svar

Frågor & svar

Science Week är ett event som spanar in i framtidens hållbara värld. Det handlar om morgondagens innovation, digitalisering, forskning och utveckling.

2024 anordnas Science Week den 30 januari till 1 februari.

Science Week sker både fysiskt på plats på Södertälje Science Park och sänds digitalt på scienceweek.se och di.se. Allt är kostnadsfritt. Alla programpunkter är öppna för alla, antingen digitalt eller på plats i Södertälje.

För att se de digitala programpunkterna, klicka här.

Nej, det är helt kostnadsfritt.

Ja. Du anmäler dig till respektive tema du vill gå på.

När du har anmält dig får du en kalenderfil skickad till din e-post.

Ja, det kan du! Du kommer att kunna titta på de programpunkter som sänds digitalt i efterhand.

Syftet med Science Week är att skapa intresse, kunskap och engagemang kring hållbarhet. Vi visar en mångfald av aktiviteter, samarbeten och konkreta exempel på både av vad som görs idag och vad som kan göras i framtiden.

Flera olika aktörer inom näringsliv, högskola och samhälle. Det kan vara forskare, entreprenörer, konstnärer eller samhällsaktörer som ger inspel för en hållbar värld. Vi tar avstamp i Södertälje men exemplen och lösningarna är generella och applicerbara överallt.

Science Week arrangeras av Södertälje Science Park tillsammans med KTH, Scania, AstraZeneca, Södertälje kommun, Region Stockholm och ett 40-tal medarrangörer.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Klas Mattsson

Kommunikation och teknisk support

073-314 70 49

Skicka e-post
Hosted by
Medarrangörer 2024
Teman
Schema
Hitta hit
Meny