Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Warning: Undefined array key "ref" in /www/webvol15/vd/weomnck4pcol6hm/scienceweek.se/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 2

Komplexa samhällsutmaningar kräver nya arbetssätt

Fre 3 feb
09.50–10.40
Digitalt + På plats
Av: Södertälje kommun
På svenska
Mer information
Boka!
Vi står inför samhällsutmaningar och målsättningar i Agenda 2030. De kräver, inte bara att vi jobbar hårdare, utan även att vi hittar nya arbetssätt.

Här kan du ta del av goda exempel där nya samarbeten och innovationer bidrar till att nå målen. Dessutom: de senaste upptäckterna och nyheterna inom forskningsfältet för det digitala arbetslivet. De inbjudna är:

Lisa Olsson, chef för innovation och transformation på Helsingborg stad som berättar om hur innovation i offentlig sektor kan vara en framgångsnyckel för att kommuner ska kunna klara målen i Agenda 2030, men även en förutsättning för kommunens framtida ekonomi och samhällsuppdrag.

Jens Lindström, Head of Nobina Technology, och Mats Johannesson från Södertälje kommun berättar om pågående arbeten kring hållbar mobilitet, och om hur de valt att samarbeta på nya sätt för att få allt fler att välja kollektivtrafik framför bilen.

Kristina Palm, forskare vid Karlstads Universitet och Karolinska institutet, berättar om de senaste upptäckterna och nyheterna inom forskningsfältet det digitala arbetslivet.

Medverkande

Lisa Olsson

Chef för innovation och transformation, Helsingsborg stad

Jens Lindström

Head of Nobina Technology, Nobina

Kristina Palm

Forskare, Karlstad Universitet och Karolinska Institutet

Mats Johannesson

Samhällsbyggnadsstrateg, Södertälje kommun

Isak Eriksson

Förändringsledare, Ledningsstaben, samhällsbyggnadskontoret, Södertälje kommun

Detaljer

  • Tid: Fre 3 feb • 09.50–10.40
  • Format: Digitalt + På plats
  • Lokal: Black Box
  • Programtyp: Publiksittning
  • Arrangör: Södertälje kommun
  • Språk: Svenska
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-downarrow-right