Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Warning: Undefined array key "ref" in /www/webvol15/vd/weomnck4pcol6hm/scienceweek.se/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 2

Frukostklubben Södertälje

Fre 3 feb
08.00–09.45
På plats
Av: Södertälje kommun
På svenska
Mer information
Boka!
Missa inte årets första ”Frukostklubb” när hundratals företagare, politiker och tjänstemän träffas.

Södertälje kommun bjuder in till Frukostklubben! Mingla och ät en god frukost tillsammans och bli lyssna på inspirationsföreläsningen med Annika R Malmberg som håller i föreläsningen Starkare tillsammans - hur leda andra i tider av oro och förändring som handlar om vad som egentligen händer när vi ställs inför förändring på vår arbetsplats. Hur påverkas vår personlighet och vårt temperament när vi ställs inför press och hur reagerar och hanterar våra kollegor förändringar? Hur kan vi få kraft och energi att behålla rätt fokus och inspiration att fortsätta arbeta framåt tillsammans?

Annika R Malmberg  är en i särklass unik talare, artist och författare som trollbinder sin publik. Utsedd till en av näringslivets superkommunikatörer. En av Sveriges Topp 100 föreläsare 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, första kvinnan i Sverige som uppnått nivån Diamond Speaker på 110 STEP och en av ett fåtal talare som fått utmärkelsen Utmärkt talare – Guld hos chefsnätverket Close.

Tid: 08.30 – 09.45, frukost serveras från kl. 08.00.
Plats: Restaurang Snäckviken, Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12.

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Medverkande

Annika R Malmberg

Talare, artist och författare

Detaljer

  • Tid: Fre 3 feb • 08.00–09.45
  • Format: På plats
  • Lokal: Restaurang Snäckviken
  • Arrangör: Södertälje kommun
  • Språk: Svenska
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-downarrow-right