Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Warning: Undefined array key "ref" in /www/webvol15/vd/weomnck4pcol6hm/scienceweek.se/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 2

Framtidssäkra ditt företag ur tre olika perspektiv

Fre 3 feb
10.30–12.00
På plats
Av: Södertälje Science Park
På svenska
Mer information
Boka!
Kom och lyssna på en liverådgivning där tre företag får rådgivning hur de kan stärka sitt företag utifrån tre olika perspektiv - strategi, struktur och framtid. Med hjälp av experter får deltagare och företaget på scen, coachning och kunskap hur de ska ta sig vidare till nästa steg och hur de kan omsätta sin kunskap i praktiken.

Detta seminarium riktar sig till medelstora producerande företag och är indelat i tre delar.

Det första passet fokuserar på strategi, med inriktning på styrelsearbete. Hur driver man en hållbar utveckling och tillväxt från styrelserummet? På scen träffar du två ägare av ett familjeföretag som tillverkar inredningar som överväger att ta in externa personer i styrelsen. Hur ska de gå tillväga utifrån deras nuläge och vad ska man tänka på?

Den andra delen handlar om struktur, hur kan man använda ett affärssystem för att kapa kostnader, minska resursslöseri och jobba med affärssystemet som en möjliggörare för hållbar omställning? På scen har vi ett företag som är verksamma inom legotillverkning i metallbearbetningsindustrin. Företaget har haft en stabil tillväxt under några år och upplever att de behöver förbättra/förnya sitt affärssystem för att få ut mesta möjliga potential av verksamheten.

Seminariets sista del handlar om framtiden, hur gör du din verkstad mer hållbar genom smarta tekniska lösningar? Företaget på scen är en mekanisk verkstad och konsulter inom teknik som vill ta nästa steg mot framtidens verkstad. Vilka tekniska lösningar och produktionsdata kan bidra till att framtidssäkra verksamheten?

Välkomna! Antal platser är begränsande.

Medverkande

Charlotte Gustavsson

Verksamhetschef, Styrelseakademin

Peter Hverén

Försäljningschef, Dandent

Susanne Hverén-brick

Ägare , Dandent

Paula Falk

Vd, Kontaktpressning

Niklas Olsson

Konsult, Aros Industrial

Henrik Åkeson

Consultant Manager East, Virtual Manufactoring

Erik Persson

Vd, Aston Verktyg

Detaljer

  • Tid: Fre 3 feb • 10.30–12.00
  • Format: På plats
  • Lokal: C 36
  • Programtyp: Workshop
  • Arrangör: Södertälje Science Park
  • Språk: Svenska
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-downarrow-right