Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Warning: Undefined array key "ref" in /www/webvol15/vd/weomnck4pcol6hm/scienceweek.se/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(122) : eval()'d code on line 2

Bilbranschen är inte vad den varit – Volkswagen-koncernen ställer om!

Tor 2 feb
15.15–15.45
Digitalt + På plats
Av: Volkswagen Group Sverige
På svenska
Mer information
Boka!
Elektrifiering och digitalisering är två ledord för Volkswagen-koncernen. Tillsammans med omställningen till nya affärsmodeller leder det till att nya kompetenser utvecklas och efterfrågas.

Volkswagen Group Sverige är landets ledande bilorganisation och har sitt huvudkontor i Södertälje ända sedan 1948. I denna programpunkt får du se en film med företagets VD Claes Jerveland. Han berättar om hur Volkswagen Group Sverige aktivt arbetar med dessa viktiga frågor. Därefter medverkar företagets HR-chef Hanna Holmlund samt Louise Westman, servicechef på Audi (som är en del av Volkswagen Group Sverige). De kommer att bli intervjuade på scen och ge sina perspektiv på bilbranschens och Volkswagen-koncernens omställning för att möta kraven och förväntningarna från morgondagens kunder och medarbetare. En lika spännande som utmanande förändring!

Medverkande

Claes Jerveland

Vd, Volkswagen Group Sverige AB

Hanna Holmlund

HR Director, Volkswagen Group Sverige AB

Louise Westman

Servicechef, Audi

Detaljer

  • Tid: Tor 2 feb • 15.15–15.45
  • Format: Digitalt + På plats
  • Lokal: Black Box
  • Arrangör: Volkswagen Group Sverige
  • Språk: Svenska
Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-downarrow-right