Min agenda
Se sändningen i repris på startsidan

Praktisk info för besökare

Välkommen till Science Week! På den här sidan finns praktisk info för dig som ska besöka oss på plats 1-3 februari.

Plats

Science Week äger rum på Södertälje Science Park. Besöksadressen är Kvarnbergagatan 12. Klicka här för se adressen på Google Maps.

Kommer du från Stockholm kan du med fördel åka buss 747 från Liljeholmen till hållplats Astrabacken, belägen precis utanför huvudentrén. Kommer du med bil finns det allmänna avgiftsbelagda parkeringar vid Tom Tits (infart Nedre Villagatan) ca 3 min gångväg till Södertälje Science Park. Dessutom finns parkering på taket till Forskargatan 20 (10 min promenad), samt bakom hamburgerrestaurangen MAX, Ängsgatan 37 (10 min promenad).

Att hitta på Science Week

De flesta av programpunkterna äger rum i Black Box. De programpunkter som bara sker på plats i huset – till exempel workshops och utställningar – är utspridda i olika lokaler.

Notera att Black Box nås från plan 2.

Det kommer även finnas värdar på plats som hjälper er att hitta.

Att vara publik i Black Box

De programpunkter som sker i Black Box kommer att sändas live via Dagens Industris webbplats. Det betyder att Black Box i praktiken blir en TV-studio. Det ställer vissa krav på dig som sitter i publiken.

Vi ber er i största möjliga mån att ta del av programpunkter i sin helhet. Detta för att minska de rörelser i lokalen som kan störa TV-sändningen. Det kommer finnas värdar både utanför entrén och i publiken, och dessa kan hjälpa till om du trots allt behöver lämna lokalen. Se dessutom till att vara i god tid inför varje programpunkt. Senast fem minuter innan start.

Mat

Det kommer att finnas kaffe tillgängligt för dig som besöker Science Week. Dessutom finns det ett café vid huvudentrén med lättare förtäring och en lunchrestaurang - Snäckviken.

Om du deltar i en längre konferensdel är det möjligt att arrangören bjuder på förtäring. Vänligen kontakta respektive medarrangör för information kring detta.

Hosted by:
Medarrangörer 2023
crossmenuchevron-downarrow-right